Praktische info

praktische info

PARKEREN

Zorg ervoor dat u op tijd in Harlingen bent in verband met het eventueel parkeren van uw auto.
De parkeerplaatsen worden duidelijk aangegeven.

Parkeren in Harlingen.

VOOR DE START

Na aankomst van de boot kunt u zich naar de passagiersterminal begeven; daar zitten de medewerkers van de organisatie voor al uw vragen  en het afhalen van uw startnummer.Ook de routekaarten kunt u daar raadplegen. De start plaats bevindt zich op kampeerterrein Stortemelk op ongeveer 1,5 km van de veerdam. In de Bolder, het recreatiegebouw van de camping, kunt u zich omkleden en kunt u tevens uw spullen kwijt. De jeugdloop start om 11.00 uur (tot 8 jaar) en  11.30 uur (8 – 12 jaar), de halve marathon om 12.30 uur,  de 10 km om 12.45 uur en de 5,5 km om 12.55 uur. De tijdslimiet is 2:45 uur! Om 15.15 uur wordt de finishplaats opgeruimd.

De 2 km jeugdloop is geen wedstrijd, dus géén uitslagen.

BOOTOVERTOCHT

Raadpleeg de dienstregeling  op de site van de Rederij Doeksen
LET OP!!! U dient  online of telefonisch te reserveren bij Rederij Doeksen voor zowel de heen- als terugreis!!!

NA DE FINISH

Na de finish is er water, sportdrank en sinaasappel te verkrijgen. De netto-uitslagenlijst hangt aan het raam van de terminal. De fysiotherapie staat gereed om uw vermoeide spieren weer op gang te brengen.

U kunt zich verkleden en eventueel ook douchen in de daarvoor bestemde doucheruimtes. Om 15.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats bij de bolder met live muziek. Wie de boot van 17.00 wil halen heeft zo nog voldoende tijd.

Wilt u langer op Vlielandverblijven?
Kijk dan op de sites van

VLIE.NL
VVV VLIELAND
STORTEMELK
VLIELAND INFO